بطری جادوئی 8 کاره آشپزخانه
ایده ای جالب و جدید برای هر خانم در آشپز خانه خود
یک وسیله استثنایی با 8 کابرد بی نظیر ...
با بطری جادویی 8 کاره، آشپز خانه خود را به تمام وسایلی که نیاز دارید مجهز کنید!!!
یک نمونه عالی و هوشمندانه و جذاب از 8 ابزار بی نظیر
و کاربردی آشپزخانه در یک بطری جادویی
قیمت : 30000تومان
قیمت : 25000 تومان
این محصول یک نمونه عالی و هوشمندانه و جذاب از 8 ابزار بی نظیر و کاربردی آشپزخانه در یک بطری جادویی برای آشپزخانه شما می باشد.
با این بطری جادویی شما به طور ویژه هشت محصول پر کاربرد آشپز خانه ی خود را در یک بطری خلاصه کرده اید.
متعلقات و کاربردهای بطری جادوئی 8 کاره آشپزخانه :
1- یک قیف مخصوص با قطعه جداگانه برای ریختن سس یا مایعات درون ظرف
2- آبلیمو گیری یا آب مرکبات گیر
3- رنده ادویه برای پودر کردن ادویه ( پودر کردن زنجفیل ، خردل )
4- سری مفید برای نرم کردن تخم مرغ آب پز برای تزیین سالاد
5- رنده مناسب برای پودر کردن پنیرهای مختلف مثل پنیر پیتزا
6- در باز کن برای باز کردن بطری های دهان گشاد
7- جدا کننده زرده تخم مرغ از سفیده
8- ظرف مخصوص اندازه گیری مایعات با خطوط اندازه گیری یا همان پیمانه
قیمت : 30000تومان
قیمت : 25000 تومان
درب سبز رنگ بطری را به حالت عکس کنید و بر روی بطری قرار دهید تا در یک حرکت ساده برای شما یک قیف بسیار عالی و شود!
آبمیوه گیری زرد رنگ و با کیفیت آن را بر روی سر بطری قرار دهید و از آن استفاده کنید و آب پرتقال و ... را به طور طبیعی گرفته و با همان بطری نوش جان کنید!
قیمت : 30000تومان
قیمت : 25000 تومان
رنده های موجود در این بطری دو نمونه می باشد یک رنده برای پور کردن ادویه ها می باشد مانند زنجفیل ، خردل و ... که به راحتی می توانید ادویه های خود را پودر نمایید.و یک رنده ریز دیگر در این بطری موجود می باشد که با آن می توانید غذا های نرم و اقسام پنیر ها مانند پنیر فرانسوی و حتی پنیر پیتزا را هم خورد و ریز ریز کنید و در انواع سالاد و غذا های خود از آن استفاده نمایید.
قیمت : 30000تومان
قیمت : 25000 تومان
همان طور که در تصویر هم مشاهده می نمایید این بطری درجه بندی شده و برای اندازه گیری روغن و سایر مایعات در پخت و پز برای شما مفید بوده و از میزان مصرف مایعات در طبخ غذا آگاه می شوید.
در این بطری یک بخش دیگری موجود می باشد که برای جدا کردن زرده تخم مرغ از سفیده آن کاربرد دارد. که شما پس از شکستن تخم مرغ آن را به طور کامل بر روی آن بخش میریزید که زرده تخم مرغ بر روی آن نگه داشته میشود و سفیده تخم مرغ در بطری ریخته می شود.